Kachelhoutoutletvenlo.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Niet gecategoriseerd

Levertijd & verzendkosten

Bezorgen haardhout, houtpellets & overige producten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 13:00 worden gedaan, proberen wij nog dezelfde dag te versturen. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Wij geven per product aan of het op voorraad is en binnen 2 – 3 werkdagen geleverd kan worden. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Werkwijze bezorging.

Al onze bestellingen worden door het gewicht bezorgd met de behulp van een palletwagen, let wel op dat de goederen in principe alleen voor de stoep worden afgeleverd en zouden in overleg mits goed bereikbaar kunnen worden neergezet op de gewenste plek. Aanwezigheid bij de levering is wel handig.

Kooiaap

Mocht het zo zijn dat je een onverharde oprit hebt of de gewenste plek is op een stuk waar het onverhard is of grind, adviseren wij een levering met een “Kooiaap” deze manier van leveren is mogelijk en kun je toevoegen bij het afrekenen van uw bestelling. Let wel op dat wij hiervoor extra kosten in rekening voor brengen, circa € 95

Bezorgkosten

Het is mogelijk om uw bestelling gratis te laten bezorgen voor uw deur, het is ook mogelijk om uw producten gratis te komen afhalen in Venlo.

Afhalen in Venlo

Het is mogelijk om uw bestelling komen te afhalen in Venlo, tijdens het plaatsen van uw bestelling is het mogelijk om te kiezen voor ” Afhalen in Venlo” Houdt u er alstublieft rekening mee dat een hele pallet te zwaar is voor een enkelas aanhanger, neem voor uw eigen veiligheid dus goed materiaal mee. Wij plaatsen de pallet(s) met plezier op uw aanhanger of ander voertuig met behulp van een heftruck.

Veelgestelde vragen

Wordt de pallet op de plek neergezet waar ik dat wil?

Al onze bestellingen worden door het gewicht bezorgd met de behulp van een palletwagen, let wel op dat de goederen in principe alleen voor de stoep worden afgeleverd en zouden in overleg mits goed bereikbaar kunnen worden neergezet op de gewenste plek, hou dus rekening met de afmetingen van de pallet. Wij kunnen dus niet garanderen dat de pallet in een garage of schuur gezet kan worden. Aanwezigheid bij de levering is wel handig. Mocht het zo zijn dat je een onverharde oprit hebt of de gewenste plek is op een stuk waar het onverhard is of grind, adviseren wij een levering met een “Kooiaap” deze manier van leveren is mogelijk en kun je toevoegen bij het afrekenen van uw bestelling. Let wel op dat wij hiervoor extra kosten in rekening voor brengen, circa € 95

Levering in het weekend?

In het weekend leveren wij geen pallets uit en is afhalen ook niet mogelijk, we zijn geopend van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 – 17:00. Leveringen vinden alleen plaats van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 – 17:00

Hoelaat zal mijn pallet geleverd worden?

Standaard worden al onze bestelling geleverd tussen 08:00 – 17:00, de avond voor levering krijg je vanuit onze transporteur een geschatte levertijd. Je kan voor een meerprijs van € 15 een tijdsvak kiezen.

  • 08:00 – 13:00 – € 15,-
  • 13:00 – 17:00 – € 15,-
Is een gewenste leverdatum kiezen mogelijk?

Ja dit is mogelijk, tijdens het afrekenen van je bestelling kan je een gewenste leverdatum aangeven en wij zullen dan onze best doen om het op die dag te uitleveren.

De waardering van www.kachelhoutoutletvenlo.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 454 reviews.