Houtpellets

€ 595,-
Gratis bezorgd
Barlinek hout pellets

Barlinek - ENA1 & DINPLUS - 990kg

Vochtigheidspercentage:

Asgehalte:

Energiewaarde:

<= 8%

<= 0.6%

>=  4.9 kwh

€ 595,-
Gratis bezorgd
Hout pellets Holz

Holz - Houtpellets - 1050kg - 15kg

Vochtigheidspercentage:

Asgehalte:

Energiewaarde:

<= 9.42%

<= 0.42%

>=  5.3 kwh

€ 625,-
Gratis bezorgd
Hout pellets Lignetics 990kg

Lignetics - 990kg - 18kg per zak

Vochtigheidspercentage:

Asgehalte:

Energiewaarde:

<= 8%

<= 0.7%

>=  4.5 kwh

€ 309,-
Gratis bezorgd
Hout pellets 450 kg, lignetics

Lignetics - 450kg - 18kg per zak

Vochtigheidspercentage:

Asgehalte:

Energiewaarde:

<= 8%

<= 0.7%

>=  4.5 kwh

Warm de winter in met houtpellets!

De kou is weer in het land. Het mooie daaraan is dat de pelletkachel weer aan mag. Knus, warm en gezellig! Schaf dus nu een voorraad hout pellets aan.

Energieprijzen

Iedereen heeft het erover. De energieprijzen stijgen dusdanig, dat veel gezinnen in de problemen komen om de rekening ervan te betalen. Een pelletkachel is de ideale verwarming om te besparen op gas. De centrale verwarming kan immers veel vaker uit blijven staan.

Gebruiksgemak

Een pelletkachel aansteken is heel eenvoudig. Anders dan bij een haardvuur, heb je geen aanmaakblokjes of andere middelen nodig. Daarnaast zijn pelletkachels tegenwoordig voorzien van een thermostaat. Hiermee kun je gemakkelijk de gewenste temperatuur instellen.

Een hoog rendement

Stoken met pellets is een heel efficiënte manier van verwarmen. Er gaat namelijk maar een heel klein deel van de warmte verloren via de schoorsteen. Al de rest wordt gebruikt om jouw kamer lekker warm te stoken. Weinig verlies betekent dus ook veel waar voor je geld!

Weinig uitstoot van fijn stof

Veel mensen geven als tegenargument voor een kachel dat je huis gevuld zal raken met fijn stof, dat slecht is voor je gezondheid. Bij het stoken met houtpellets is de hoeveelheid fijnstof zo klein, dat er geen gevaar is voor je gezondheid.

Groot inkopen

Indien je direct een groot aantal pellets aanschaft is de prijs lager dan bij de aanschaf van losse zakken. Als je de mogelijkheid hebt om ze ergens te bewaren dan is dit daarom zeker aan te raden. Hout pellets zijn verpakt in zakken van 15 kilo. Hierdoor kun je met een zak, een behoorlijke hoeveelheid warmte produceren.

Milieubewust

Houtpellets worden gemaakt van zaagsel uit de houtindustrie. Doordat het gemaakt is van hout, zijn ze koolstofneutraal. Een boom verwijdert immers koolstofdioxide uit de lucht, tijdens zijn groei. Bij de verbranding van de pellets komt er niet meer koolstofdioxide in de lucht dan dat de boom opgenomen heeft.
Daarnaast zijn de pellets verpakt zijn in zakken van 15 kilo. Dit is een behoorlijke hoeveelheid. Sommige mensen vinden de zakken zwaar, maar bedenk dat er hierdoor geen onnodig verpakkingsmateriaal wordt gebruikt.

Kwaliteit

Het toevoegen van chemische stoffen aan houtpellets is niet toegestaan. Pellets van goede kwaliteit bevatten daarom enkel zaagsel. Twijfel niet en stook je huis aangenaam warm met een kwalitatief goede hout pellets. Schaf ze nu aan zodat je in de winter niet zonder komt te zitten!